HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.05. 13:32 M3 János

Öt méterrel távolabb

A következő tél a 2009-es sem kímélte a házunk előtt parkoló autót, ezúttal a miénket. Viszonylag tiszta időben, alig pár centi hó esett, de a sietős átutazó "beköszönt". Napközben történt, igen erős forgalomban, a vétkes ezúttal nem távozott angolosan, igaz most is jelentkeztek segítő szándékkal szemtanuk, ha esetleg variálós lenne a károkozó. Nem volt az. Talán a magyarázata volt egy kicsit hihetetlen, hogy alig hússzal jött, s így tolta 5 méterrel arrébb a kocsit a behúzott kézifék ellenében. Szóval meg volt a szabálytalankodó, de még sincs happy end? Bizony azóta ( 2009. december 17. ) eltelt majdnem négy hónap, de a MABISZ-nak még mindig nem sikerült felkutatnia az illetékes biztosítót, ugyanis a vétkes külföldi rendszámú autó volt. Az ügy talán félévig húzódhat még, de a tanulság meg van: ki akarod az autódat vonni a forgalomból? Parkolj a Röges utcában!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr11896093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása