HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.05. 13:02 M3 János

Vendégségben a Röges utcában

 Unokaöcsém a város másik felén lakik egy szép, barátságos mellékutcában. Persze ismeri a mi forgalmas főutcánkat is, de igazán egy szépnek indult téli estén lett benfenntes. Tél volt, hó esett, de nem az ünnepek jöttek, hanem a rendőrök és az autómentő. Friss hó hullott, néhány centiméter, ami épp elég volt, hogy a rutinból utcánkban száguldó autóstárs felöklelje a vendégünk autóját, alaposan behorpasztva, még a kerekét is kipukkasztotta. Érdekes, hogy a vétkes erről tudomást sem véve tovább hajtott, csak a szemtanuk elmondásából sikerült az értesített rendőröknek felderíteni és azonosítani. Szép kis vendégség... a Röges utcában.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr881896007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása