HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.05. 13:55 M3 János

Rendőrségi hír a vétlen gyorshajtóról

"Augusztus 19-én délelőtt könnyű sérüléses közlekedési baleset történt. Egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsi vezetője Gödöllő lakott területén belül, a Berente utcában a Dózsa György utca irányába haladt. A Röges utca kereszteződéséhez érve a kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról jobbra a Röges utcában a Rét utca felé haladó Renault típusú személygépkocsinak. Az ütközés következtében a vétlen jármű utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett."

És ami a rendőrségi hírekből kimaradt: azért kellett a tűzoltóknak a "vétlen" kocsiból az utast kivágni, mert rendkívül gyorsan közlekedett és így ütközött. Valószínű, ha 40-es sebességgel hajt, akkor időben lehetett volna észlelni, hogy a kereszteződés felé tart.

Szólj hozzá!

Címkék: vétlen gyorshajtó kisteherautó röges berente


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr671896163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása