HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.06. 23:27 M3 János

Döntés az előkészítésről

 Pintér Zoltán gyermeke egészséges és a szabadásga is letelt, érkezik is egy levél:

Tisztelt Nagy Úr!

Elnézését kérem, hogy nem tudtam részt venni a megbeszélésen, mivel
kislányom megszületett, így szabadságon voltam.
Mai naptól ismét dolgozom, s tájékozódtam is az ügyben.

Mivel a hetem elég zsúfolt, ezért érdeklődöm tisztelettel, hogy március
18-án, csütörtökön 14 óra megfelel-e Önnek a személyes találkozóra?

Üdvözlettel:
Pintér Zoltán

Végre elhatározásra jutunk: megkiséreljük a forgalom csillapítást. Könczey úr javaslatára a két sáv egy helyen történő leszűkítését tartjuk legjobban megvalósíthatónak, ugyanis a járműveknek ezen a ponton kölcsönös udvariasság szerint kell megegyezniük a tovább haladás sorrendjéről, vagyis szinte kötelező a lassítás. Mondhatjuk ez az elmélet. A gyakorlatról sejtelmeink vannak, tehát komoly beruházás előtt célszerű próbát tenni. Egyrészt Könczey úr szerint legalább 5-6 helyen lenne szükségszerű a kersztmetszet csökkentés, másrészt azok helye, egymástól mért távolsága feltételez egyfajta kisérletezési próbát, legjobb ha mobil akadályok kihelyezésével szimuláljuk a megvalósításra váró helyzeteket.
Megbeszéltük, hogy a Vüszi, a hivatal munkatársa és Guba képviselő úr társaságában, ímmár a Röges utcában folytatjuk a tervezést.
 

Szólj hozzá!

Címkék: forgalom útszűkület csillapítás


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr761900455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása