HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.04. 20:59 M3 János

Utcából főút

 Gödöllő, Röges városrész névadó utcája, évtizedekig jórészt poros földút volt. Ma pedig főút, szószerint: az elhaladó gépjárművek száma, sebessége révén főközlekedési út lett. Igaz hivatalosan "csak" gyűjtőút, ami annyit tesz, hogy a közeli lakóutak, mint például Kazinczy, Surin, Berente lakóinak útját bekapcsolja a városi közforgalomba. A közelben lakókat aligha az utca státusza érdekli, hanem a város vezetésének döntése: legyen a Röges utca a Dózsa György út tehermentesítője! A terv megvalósításához nagy segítséget jelentett a közeli Tesco áruház megépítése, hiszen a beruházó vállalta a Röges utca aszfaltozását is, így az út minőségére aligha lehet panaszkodni, viszont a gépjármű forgalom nagysága, a gyorshajtók sokasága és a balesetveszély nem tűr további halogatást: 2009 év végén betelt a pohár. Tudjuk, hogy minden felelősséggel tartozó döntéshozó tisztában van a kialakult helyzettel, még sem történt érdemi elmozdulás.

Az elmúlt néhány hónap során sikerült előre mozdítani az ügyünket, de még mindig az út elején járunk. Először meg kell találni a forgalomcsillapítást szolgáló eszközöket, majd utána azokat meg is kell valósítani. Ehhez szükség lehet egy fórumra, ezért indítom most útjára ezt a blogot.

Kedves Röges utcaiak, környékbeliek! Regisztráljatok és minderről, mindenről írjatok véleményt!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr261894683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása