HTML

Gödöllő, Röges utca

Gödöllő, Röges utca. A Röges városrész "fő" utcája. Főutca. Szószerint.

Friss topikok

  • judit1: Ez is valami de gyakrabban kellene ellenőrzést végezniük az utcában ahhoz,hogy a rögest elkerülő ú... (2010.04.07. 14:29) Traffipax hírek

Linkblog

2010.04.04. 21:54 M3 János

Már akkor megmondtuk!

 Tudtuk(?), hogy ez lesz! 2001. november 29.-i számában így számol be egy körzetünket érintő lakossági fórumról a Gödöllői Szolgálat című helyi kiadvány: "A beszámoló után a lakosok kérdései következtek, szinte minden résztvevő hozzászólt, kérdezett. Leginkább a tervezett Tesco-üzletközpontot firtatták; többen nem titkolva ellenérzésüket amiatt, hogy a forgalom és a rakodás zaját nem lehet majd elviselni. Ezeket az aggodalmakat jórészt eloszlatta Fábián Zsolt alpolgármester okfejtése, aki elmondta: a Tesco engedélyezését igen komoly hatástanulmányok beszerzése előzi meg, amik során ki lehet szűrni a problémákat."

A helyzet példaértékű, mondhatnám szokványos: a "résztvevők" értetlenkednek, aggodalmaskodnak az "alpolgármester" okfejtése mindezt leküzdi. Értelmetlen lenne most volt alpolgármesterünket szembesíteni egykori "okfejtésével", aki talán bizakodva mutatná még most is a hatástanulmányokat. Hiába ez a lovacska már elszaladt!
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rogesutca.blog.hu/api/trackback/id/tr481894817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása